Сања Здравкова е web девелопер со 2 години искуство. Во почетоците беше повеќе насочена кон развој на фронт-енд делот од апликациите , а последните неколку месеци работи како NodeJS девелопер и се занимава со развивање и подобрување на микросервиси.